© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

SZABÁLYZAT

CSATLAKOZÁS/ ÚJ TAGOK FELVÉTELE:

Mivel ez egy kis, zárt közösség, ezért arra kérünk, hogy ha most szeretnél csatlakozni hozzánk, akkor jelentkezz facebook csoportunkba, és válaszolj 3 rövid kérdésre. Ezután mi jóváhagyjuk csatlakozási kérelmedet, és módod lesz jelentkezni a következő klub alkalmunkra.


A sima KLUB SZABÁLYAI nagyon egyszerűek: gyere és érezd jól magad! Ha a honlapon található jelentkezési lapot kitöltöd, azt köszönjük, de ha elfelejtetted, vagy csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy mégis ráérsz akkor csak gyere és élvezd a társaságot!


Az EXTRA SZABÁLYAINÁL szigorúbbaknak kell lennünk mert a kis létszám nagyobb költségeket indukál. Mindenkinél közbejöhet váratlan esemény, betegség, ami sajnálatos, de az extránál nem tudjuk figyelembe venni csak az időben érkező lemondásokat (az aktuális időpont előtti szerda), ahogy az időben leadott jelentkezést is. A jelentkezés és a lemondás is a honlapon kitett űrlapon történik.

 

Célunk, hogy ez egy igazi közösség legyen. A fenti szabályokkal a közösség kialakult értékrendjét  és biztonságát szeretnénk megóvni.