© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

Majd megnézem a youtubon

April 11, 2019

 

Sziasztok! Többen kérdeztétek tőlünk mostanában, hogy miért érné meg személyesen részt venni egy drága kurzuson mikor úgy is egy csomó minden fent van a youtubon.

Ha rövidre akarnám zárni a dolgot, valószínűleg visszakérdeznék, hogy miért veszel  koncertjegyet, hiszen úgyis minden fent van a youtubon, de 

nem kérdezek vissza, inkább elmondom nekem mit jelentett olyan scrapparekkel találkozni akiket addig csak az internetről csodálhattam.

 

 

Az első, és talán a legelső kurzus amikor külföldi scrapper hazánkba látogatott Gigi (Scrapbookwebaruhaz.hu) szervezésében Anna Maria Wolniak volt. Ez idő tájt teljesen kezdő scrapper voltam, szó szerint pár hónapja találtam rá erre a hobbira, de Anna Mariat már akkor is messziről csodáltam. Nem mondom, hogy könnyen vettem a kurzus akadályait de nagyon tanulságos és hasznos volt még egy olyan zöldfülűnek is, mint amilyen akkor voltam. 
 

Nem is gondoljuk mennyit számít a személyes interakció. A tanfolyam alatt, azt leszámítva, hogy látod egy profi hogyan használja például az eszközeit, milyen sorrendben építi fel az oldalát, mennyire precízen vagy éppen lezserül nyúl egy- egy médiumhoz, a legjobb, és az én esetemben így történt, hogy csak úgy, mellékesen elhangoznak olyan mondatok amitől teljesen megváltozik a látásmódod, bátrabb leszel.

 

 

A másik nagy élményem Anna Mariával kapcsolatban az volt, hogy kezembe vehettem az alkotásait. Bár használ vízfestéket, mégsem  nevezném igazi mixed-média alkotásnak oldalait, mégis mai napig emlékszem mennyire megdöbbentem mikor élőben láthattam mennyi

olyan réteg és részlet van az oldalakon ami a képeken teljesen elsikkadt. 

 

 

A következő kurzus amin már egy kicsit gyakorlottabb scrapbookosként vettem részt a Finnabair workshop volt, a Nőicsizma Design és Kroki Hobby szervezésében. Ide az vonzott, hogy kipróbálhattam magam egy olyan területen amiben egyáltalán nem voltam otthon. Kicsit olyan volt mint az első nap az iskolában, de nem bántam meg! Annyi új médiummal találkoztam, annyi beidegződés elhagyására inspirált...

 

Persze sokan sokfélék vagyunk. Én megértem azt is, ha valaki a kanapéja nyugalmából szereti szemlélni inkább a világot. Rájuk gondolva készítettük szeretettel első online anyák napi kurzusunkat, mely jövő héttől elérhető lesz az oldalon.
 

 

Viszlát élőben vagy online!

 

P.J.

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Itt is megtalász minket:
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

Archive
Please reload