© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

Hazai pálya

February 5, 2019

 

 

Huhh, hol is kezdjem ma?!

Legutóbb úgy tűnt kedveltétek ezt az új rovatot, melyben az elmúlt heti kedvenceimet mutatom meg nektek. Valahogy mégis lett bennem egy kis kellemetlen érzés, ami miatt úgy érzem picit most magyarázkodással kell kezdenem a mai posztot.

Egyáltalán nem akarom, hogy azt gondoljátok, ez ilyen "Tamcsi megmondja a tutit rovat" .... mert hát, ahogy a múltkor is mondtam, ez egy nagyon szubjektív poszt sorozat lesz. Azt rakom bele, ami éppen azon a héten valamiért különösen megtetszett. Vagy egy ötlet ragadott magával, vagy az egész alkotás úgy, ahogy van. De ez nem jelenti azt, hogy más dolgok nem tetszettek, azokon kívül, amiket megemlítettem, vagy hogy más stílus nem tetszik nekem, sőt, tulajdonképpen egyáltalán nem jelent semmit. Nem vagyok én semmilyen megmondó ember, és azon kívül, hogy reménykedem benne, hogy azok az alkotások,  amiket megmutatok itt nektek, valamilyen módon titeket is inspirálnak majd, nincs is semmi jelentőségük. Az, hogy beválogatom egy ilyen top5 posztba őket nem valami "elismerés" akar lenni (mert hát ki vagyok én, hogy ilyesmit osztogassak?!), inkább csak azért mutatom meg, mert talán a héten elsiklottatok felette, vagy nem is ismertétek még az alkotóját.

Még egy fontos dolog: én csak azokat töltöm fel a blogra, amiket nyílt terepen találok, azaz valamilyen blogon, instán vagy facebookon találkoztam velük. Hiába vannak olyan alkotások, amik egy-egy titkos csoportban felkeltik az érdeklődésem, amiket nyilvánosan nem tettek közzé, azt én sem teszem fel ide.

Remélem így már érthető a rovat teljesen, és nem marad rossz szájíz senkinél. :)


És akkor ilyen hosszú felvezetés után jöjjenek a múlt heti kedvenceim:


1. A scrapbolt blogon találtam Czakóné Lőkös Gabi nagyon inspiráló oldalát.

Egyrészt tetszenek a színei, tetszik, hogy nem szokványos, trendi színekhez nyúlt, hanem merészen a narancssárgához, és ezt egészítette ki nagyon ügyesen a narancs komplementer színével, a kékkel. Másrészt maga az üzenet is tetszik, én is imádok flowban lenni, semmihez nem hasonlítható jó érzés. Tetszik az egész, úgy ahogy van. Nem szokványos, nem trendi, de nagyon klassz mondanivaló lapul egy jól szerkesztett oldal mögött.

 

(Mivel Gabit nem ismertem eddig, és nem találtam hozzá vezető insta vagy facebook profilt, így a link a scrapbolt blogra visz. )

2. Mikor Fiath Móni oldalát megláttam, hangosan felkiáltottam, hogy "ez kurva jó!". Nagyon tetszett, ahogy ügyesen vezeti a szemet, tetszik az elvágott fotó, a shaker box, a színek is. Aztán láttam Móni blogján, hogy liftelte az oldalt. Hmm, gondoltam akkor muszáj leszek kihagyni a kedvenceim közül. Aztán meggondoltam magam. Végülis a liftelés ténye abszolút nem vonal le abból, hogy egy oldal zseniális, nem? :)

(Csak mindig említsük meg, ha máshonnan inspirálódunk, pont úgy, ahogy Móni is tette! )

 3. A Színházikós Verka alkotásai mindig is tetszettek, de mikor nemrég elkezdett bőrtáskákra festeni ilyen gyönyörű grafikákat, akkor teljesen elolvadtam! Gyönyörű, színes mintákat fest, amik nagyon inspirálóak, simán el tudom őket képzelni egy art journal füzetben is.

 4. Elhatároztam, hogy minden kedvencemhez egy kicsit többet fogok írni, megindokolom azt is, hogy mi tetszik rajta. De most komolyan! Lily Valentin napi cukiságához KELL bármit is fűzni?? Ugye, hogy nem. Ez csak szimplán cuki és kész. Nem lehet nem imádni. 

 5. Az utolsó kedvencem annyira friss, hogy ma láttam meg, és bevallom kilökött az 5-ből egyet azonnal :D Annyira kedves, annyira ötletes azzal a nagy borítékkal, annyira jók a színei... És a lajhárok! Hát, kész vagyok tőlük. :D

  Ha van kedvetek most is osszátok meg velem a facebookon a ti múlt heti kedvenceiteket, nagyon kíváncsi vagyok Titeket kik inspiráltak mostanában. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Itt is megtalász minket:
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

Archive
Please reload