© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

Hazai pálya

January 29, 2019

Ismét egy új rovat! Mondtuk, hogy sok újdonság várható. ;)

A hazai pálya egy olyan sorozat lesz, melyben minden héten 5 hazai kedvenc alkotásomat osztom meg veletek! Totálisan szubjektív leszek, de azért igyekszem sokszínű is lenni, megmutatom milyen szerteágazó az ízlésem, és hogy mennyi szuper tehetség él picike országunkban. Ne csak scrapbookra számítsatok, lesz minden, ami valamilyen szempontból megfogott, vagy inspirált engem. És nem biztos, hogy mindig valami friss, ropogós alkotást hozok, lehet, hogy valami régebbit, ami valamiért szembejött velem és megfogott, alkotásra ösztönzött. 

Készen álltok?

Akkor hozom is eheti kedvenceimet: (A képekre kattintva az alkotó oldalára juttok!)

 

1. Suhai Hajnal körfotós oldala eszméletlen! Nagyon ötletes és inspiráló, nekem hatalmas WOW élmény volt! 

 2. Gelencsér Anett hiperszínes oldala esküszöm nem csak a klubos vonatkozása miatt a kedvencem! Brutál jók a színek rajta, és nagyon hangulatos az egész! Hogy a decemberi klubon készült fotót dolgozta fel, az csak hab a tortán. :D

 3. Lengré Vica alkotásai nagy kedvenceim úgy általában véve is, imádom a laza stílusát! De ha valaki januárban csinálgatja a DD-jét, az kimondottan jó pont nálam (én is mindig később fejezem be...), és maximálisan alkotásra inspirál. Arról nem is beszélve, hogy reményt is ébreszt bennem.... :D

 

4. Szántai Szilvi cuki évkezdő kis szösszenetétől odáig vagyok! Iszonyú cuki, és tetszik, hogy ilyen kis össze-vissza. Nagyon hangulatos, bárcsak eléggé összeszedett lennék a naplózáshoz én is!

 5. És végül egy félig-meddig kakukktojás (mert ugye nem scrapbook) alkotás a végére: Szeretem Ildo instaoldalát, olyan letisztult és harmónikus. Az alkotásai meg olyan egyszerű, de nagyszerű munkák...Semmi faxni, semmi csicsa, csak a szó nemes értelmében vett egyszerű, könnyed szépség.

 Meséljetek, Nektek melyik hazai alkotók műveitől esett le az állatok, kerekedett el a szátok és kiálltottatok egy nagy WOWW!-ot hangosan mostanában? 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Itt is megtalász minket:
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

Archive
Please reload