© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

Mert mi mindig változunk

January 16, 2019

 

Változni jó, nem? Hogy mást ne mondjunk, úgy lesz a hernyóból pillangó például.

 

Ti, akik velünk vagytok 4 éve, egészen a kezdetek óta, tudjátok, hogy a klub sok stáción ment már keresztül. Tulajdonképpen itt hozzá kell tenni, hogy a klub, mint olyan, nem is négy éve indult, hanem már sokkal-sokkal régebben. Mielőtt mi Julival nekikezdtünk, tartottak többen, többféleképpen, több helyen klubot.

 

Én csak arról szeretnék most beszélni, ami azóta történt, hogy mi elkezdtük a szervezését...

Eleinte nagy lelkesedéssel, rengeteg ötlettel álltunk neki, ami meg is látszott, hónapról-hónapra egyre többen jöttetek, lelkesen, izgatottan. Aztán voltak hullámvölgyeink, mikor kicsit meguntuk mi is, és talán ti is. Mégis, mindig próbáltunk új lendületet venni, új ötleteket, új lelkesedést beletenni, amit a ti szeretetetek nagyban motivált.

Volt úgy, hogy úgy éreztük már nem tudunk megújulni, de akkor egyikünk valahogy mégis feltámadt poraiból, és kirángatta a másikat a melankóliából és nekiálltunk újra. 

Nem fogok hazudni, többször is eszünkbe jutott, hogy abba kéne hagyni...De aztán mindig jött egy csillogó, hálás szempár, egy kedves dicséret, vagy egy új, lelkes tag, és mi megint a folytatás mellett tettük le a voksunkat. Láttuk mennyi barátság szövődött, milyen szép emberi kapcsolatok születtek, milyen összetartó közösség kovácsolódott a klubokon, és ez mindig a folytatásra ösztönzött minket.

Kitaláltuk a klub extrát, csináltunk új weboldalt, hívtunk meg sok-sok szuper scrappert vendégalkotónak...

 

Ennek ellenére tavaly év végén megint eljött egy ilyen mélypont (bár mondhatjuk, hogy a tavalyi egy "mély év" volt inkább) . Most vagy megújulunk megint, kicsit komolyabban vesszük ezt az egészet, vagy lehúzzuk a rolót teljesen. Tudjátok, van az a mondás, hogy "Go hard, or go home!"...

Szerintetek melyik mellett döntöttünk? 

Naná, hogy a komolyodás mellett. ;) Ez viszont mindenképpen változásokkal jár majd!

Rengeteg tervünk van, sok új programot gondoltunk ki nektek idénre!

Pontokba szedtem pár fontos dolgot:

- A klubokat szeretnénk megtartani az eddigi formában, nem annyira profit orientált módon, inkább közösség építő szándékkal. Többnyire maradunk a hónap második vasárnapjánál, ezt az időpontot már megszoktátok. Viszont előfordulhat majd, hogy néha az egyéb programok miatt lesz változás, de ez ritka lesz, és mindig szólunk időben.

A helyen szeretnénk változtatni, egyre lehangolóbb a sötét és kissé lelakott környezet, úgyhogy azon fogunk dolgozni, hogy erre is találjunk valami megoldást.

Változatlanul készülünk kisebb projektekkel, hogy kedvet csináljunk az alkotáshoz, amiket hol mi szolgáltatunk majd, hol pedig vendégalkotók.

A klubdíjat januártól 1200 ft-ról 1800 ft-ra emeltük.

- Emelett, ahogy régen és sokszor kértétek már, elindul végre az online klub. Ez annyit jelent, hogy a  klubok, extrák, és mindenféle események "how to"-ja letölthető lesz annak, aki nem tud eljönni valamilyen okból, de a projektet szeretné elkészíteni. Mivel rengeteg kiadásunk van havonta a weblappal, az online klubért egy minimális, jelképes összeget kérünk majd, egész pontosan 1500 ft-ot alkalmanként. De annak, aki előfizet fél évre 7500 ft lesz az ára. 

- A klubon kívül megmaradnak a Klub Extrák is, de ezek mostantól workshopként üzemelnek majd, ehhez igazított árakkal. Itt mindig komolyabb tartalmakat szolgáltatunk, mint a sima klubon, több tudást adunk át vagy egyéb extrákkal egészítjük ki. Olykor lesznek alkotócsomagok, illetve a tavalyi Fridás alkalomhoz hasonlóan idén is lesznek ilyen érdekes programokkal tarkított események. Az idei elsőre nem is kell nagyon sokat várni, már márciusban megrendezésre kerül egy különleges program, részletekkel hamarosan jövünk, hogy tudjatok előre tervezni.

- Azon dolgozunk, hogy idővel megújuljon a honlap is. Ugyan mostantól nem lesz rendszeres tutorial, viszont lesznek más inspiráló és érdekes tartalmak, szóval kövessetek minket, és iratkozzatok fel a hírlevelünkre, mert ott mindig küldünk értesítést, ha frissül az oldal, így biztosan nem maradtok le semmiről!

 

És persze készülünk még sok más meglepetéssel, de minden poént nem lövünk le azért. :)

Bízunk benne, hogy a változások tetszenek Nektek, és hogy örömmel, lelkesen fogadjátok majd, ahogy eddig  is mindig!

Ha kérdésetek, észrevételetek van, írjatok Nekünk bátran a pillanatlekvar@gmail.com email címen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Itt is megtalász minket:
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

Archive
Please reload