© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

Decemberi klub Gelencsér Anettel

December 10, 2018

A decemberi klub minden évben hagyományosan egy naaaagy durranás. Remek karácsonyi hangulat, óriási csacsogó forgatag, sok süti, üdítő, játékok, nagy nevetések.

Ezért aztán sokat gondolkodtunk kit hívjunk meg Nektek erre az alkalora, valaki olyat szerettünk volna, aki járatos a képeslapok világában, így tud valami mutatós, ám viszonylag gyors projektet mutatni Nektek.

 

Végül Gelencsér Anettre esett a választásunk és ő volt olyan kedves, hogy elvállalta a felkérésünket, így a decemberi klubon ő szolgáltatja az alkotáshoz az ötletet. Hogy pontosan mit, azt mondja el inkább ő maga:

 

"Nagy meglepi és igazán megtisztelő volt, hogy Tamcsi és Juli felkértek vendégalkotónak a decemberi klubra!

Tamcsi mesélte, hogy ez a karácsonyi találka, inkább a mókáról és kacagásról szól, mint a sok-sok alkotásról, ezért egy rövid, de jópofa képeslap ötlettel készültem. A képeslaposok lehet, hogy ismerik is, de azért remélem, szívesen elkészíti mindenki.

Kukucskálós képeslapnak hívom. SOS ajándék is lehet egy barátnőnek, vagy nagynéninek. Én nem használtam fotót, de akár fotóval is el tudom képzelni. Ha a fotós megoldást választjátok, akkor 1 vagy 2 db 5,5 * 5,5 cm-es fotóval készüljetek, amiből egy 5 cm-es átmérőjű kör látszik majd. De négyzet alakú „kukcskálót” is lehet vágni, akkor látszik az egész fotó.A lap lényege, hogy amikor kinyitjuk a képeslapot, a kör vagy bármilyen más alakú kivágatban egy másik „kép” jelenik meg.

 

 

 

Anyag- és eszközigény:

-A lap alapjához két azonos mintájú 12” scrapbook papírt használtam, de lehet különböző mintájú is vagy fehér, ez attól függ, hogy milyen dizájnt képzeltek el. Kettő kell, mert egyből nem jön ki sajnos, de lesz leeső darab. A4-es papírokból is készíthető, ebben az esetben 3 db kell belőle. -2” – es kör alakú lyukasztó, de ez lehet négyszög, szívecske, vagy más forma is. (kör alakú lesz nálam) Ha van egy ennél kicsit nagyobb lyukasztód is, akkor azt is hozd el (nem létszükséglet). Természetesen Sizzix-el is ki lehet vágni a lyukakat

-díszítőelemek: bélyegzők, kivágatok, chipboardok, matricák, a témától függően. Mókás lapok is készíthetők, ha vannak cuki bélyegzőitek ugyanazzal az állatkával, más szituációban.

-bígelőtábla (nélküle is megoldható),

-olló vagy papírvágó

-folyékony és kétoldalú ragasztó· esetleg: 3D ragasztó

 

Nagyon örülök, ha eljöttök és találkozhatunk egy pici alkotásra és nagy vidámságra ♥Anett"

 

Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy idén ne készüljetek nagy nyeremény esőre, az most elmarad. Azért persze pár kedves meglepi lesz, de most inkább az együtt töltött idő legyen az ajándék. ;) Ennek érdekében készülünk játékokkal, ahogy mindig. 

Ha van kedvetek hozzatok sütiket, innivalót, ilyesmit. Hogy ez ne legyen teljesen random, ahogy minden évben, most is kiteszek egy kis szavazást a csoportban, hogy lássuk ki mit tud hozni az alkalomra.

 

Helyszín: Volán SE Székház, Teréz krt. 38.

Időpont: 2018. 12. 16. 9-12 hrs

Klubdíj: 1200 ft, ahogy mindig

 

Vasárnap találkozunk! :)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Itt is megtalász minket:
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

Archive
Please reload