© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

Frida Kahlo és a Scrapbook

October 5, 2018

 

 

Mi jut eszedbe Frida Kahloról? A harsány színek? A nagy hajfonatok? A virágkoszorúk? Esetleg Mexico?A scrapbook mondjuk biztosan nem, gondolom!

Hát most bizony összehozzuk őket!

 

Október 26-án egy izgalmas programra hívunk Titeket! Egy klassz, csajos, alkotós délutánra, ami egész biztosan nyomot hagy majd!

Gyere el velünk a Nemzeti Galériába, nézzük végig ámulva a kiállítást, utána pedig a látottak által ihletett hangulatban alkossunk együtt valami "fridásat"!

 

Félre értés ne essék, nem a kiállításon készítünk egymásról fotókat, amiket aztán "megscrappelünk", de nem ám! Ennél sokkal mélyebb, hosszútávon is használható dologra gondoltunk! A kiállítás után beszélgetünk kicsit arról, hogy mi van, ha nincs ihlet? Hogyan juthat az ember könnyedén inspirációhoz más művészek által, mikor egyáltalán nincs "mojo"? Aztán arról is lesz szó, hogy hányféleképpen lehet ihletet meríteni egy kiállításból, meg persze még sok minden másról is! Igazi klassz, elmélyülős műhelymunka lesz!

 

És ha most, a felkomf elolvasása után te is érzed az izgatott bizsergést, akkor íme, a részletek:

 

Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria, majd a kiállítás után a Nyugati téri Oktatóterem

Időpont: 2018.10.26. PÉNTEK, 14:30-20:00 (nagyon fontos, hogy mivel csoportként veszünk részt a kiállításon, késni nem lehet!! A találkozó a Nemzeti Galéria előtt 14:15-kor lesz!) Igen, ez egy elég korai időpont, valószínűleg előbb el kell jönnöd a munkából, vagy lehetséges, hogy szabadnapot kell kérned. De hidd el, nagyon megéri majd!! ;)

Ár: 6000 ft, ami tartalmazza a belépő árát a kiállításra, a terembérleti díjat és a klubdíjat is, továbbá néhány alapanyag és eszköz árát, amiket mi viszünk, hogy neked ne kelljen!

 

Mit hozz magaddal?

-fekete és fehér alapkarton 12" vagy a/4 méretben

-gessot, akrilfestéket, több élénk színben (ez nálunk is lesz, ha ilyened nincs, nem baj!)

-lapos ecsetet

- színes anyagdarabokat, textilcsíkokat, szalagokat (ezek is lesznek nálunk, ha nem tartasz otthon ilyesmit, vagy nincs kedved cipelni, nem baj, ha nincsen nálad!)

-alap eszközöket: olló, ragasztó stb

- díszítőelemeket: főleg virág kivágatokat vagy papírvirágokat, esetleg fém(es) díszítőelemeket.

-MINDENKÉPPEN fekete-fehér fotót, mindegy milyen méretben! Azaz lehet egy nagy (akár jóóó nagy is!) vagy több kisebb. A fotó témája lehetőleg kevésbé kevésbé mozgalmas legyen! Ha nem vagy biztos a dolgodban, hozz többet, majd választunk együtt!

 

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezni EZEN a linken tudsz, a jelentkezési lap kitöltésével. FONTOS: mivel ez az alkalom most bizonyos  fix költségekkel jár, kivételesen a jelentkezésed csak az előleg elutalásával válik véglegessé. Mivel egy egész csoport programja múlik a valós létszámon, lemondásra csak úgy van lehetőség, ha valakit szervezel magad helyett, vagy ha vállalod, hogy az előleget elbukod, ha nem tudsz eljönni (sajnos akármilyen nyomos indokkal kell is lemondanod!).

Az utalási részleteket egy visszaigazoló emailban küldjük ki, ezért fontos, hogy jó email címet adj meg!

 

Koponya vágófile, amit a workshopon használunk (eredeti rajz a Cayula Design honlapján).

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Itt is megtalász minket:
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

Archive
Please reload