© 2023 By Sarah & Josh. Proudly created with Wix.com

Megújultunk!

January 5, 2018

 

Boldog Új Évet Mindenkinek! Köszöntünk az új blogon!
Talán már észrevettétek, hogy nem igazán tudunk a fenekünkön ülni, idén is kicsit átrendeztük a klubot.
A külcsínt igyekeztünk a tartalomhoz igazítani. Az új névért Tamarát illeti a dicsőség, szerintem nagyon találó, de mint mindig, várjuk a véleményeket!

Idén a legfontosabb változás, hogy a klubok és az extrák váltogatják majd egymást. Egyik hónapban klub a másikban extra lesz.

Az árakon idén nem változtattunk. 
Az új felület valójában egy honlap, melynek első oldalára igyekeztünk összeszedni minden fontos információt (mikor, hol, etc.) a klubbal kapcsolatban. FONTOS! Jelentkezni is a honlapon keresztül kell, a 'Következő klub' bejegyzés alatti 'Jelentkezz!' gombra kattintva.

Ha a honlap fejlécében ráklikkeltek a 'Blog' feliratra, (na most figyeljetek!) a blogon találjátok magatokat, ahol a megszokott módon posztoljuk a klubos projektek leírásait. Az extrák anyaga továbbra is csak a résztvevőknek lesz elérhető. A régi leírások sem vesznek el, ha a honlap legaljára navigáltok, megtaláljátok a régi bloghoz vezető képet az 'Archív' felirat alatt. 

További újdonság, hogy a Blogon (jobb oldali oldalsáv legfelül, 'Join our mailing...') feliratkozhattok hírlevélre, így ha posztolunk valamit, arról kaptok értesítést iziben.

A következő klubok időpontját és témáját a Blog oldal aljában találjátok egy slideshowban, illetve a kezdőlapon.

Remélem sikerült mindent összefoglalnom, még mi is tanuljuk ezt a blogot... Tamara mindjárt jön a januári klub részleteivel.

 

Nemsokára találkozunk! 

Tamara, Juli
 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Itt is megtalász minket:
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

Archive
Please reload